Wysłała Ci wiadomość.

Przeczytaj

Nie, zarówno rejestracja, jak i korzystanie jest bezpłatne. I zawsze takie pozostanie!

Tak, każdy profil chroniony jest przez najnowsze technologie i standardy przechowywania danych. Dzięki temu masz pewność, że Twoje dane są bezpieczne i nie są udostępniane osobom trzecim bez Twojej zgody.

Jeśli odwiedzisz profil użytkownika, ta aktywność wyświetli się na jego prywatnym koncie. Podobnie, jeśli ktoś wejdzie na Twój profil, otrzymasz informację na ten temat.

Przez samo kliknięcie w jego profil! Otrzyma on/a wtedy informację, że odwiedziłeś/aś jego/ jej profil. Możesz ponadto okazać zainteresowanie, dodać profil do ulubionych albo wysłać użytkownikowi bezpośrednią wiadomość. Co wybierzesz, zależy od Ciebie :)

Wystaczy, że się zarejestrujesz. Możesz też odblokować SMS'em na profilu osoby którą chcemy zobaczyć bez konieczności rejestracji.

Nie znalazłeś/aś odpowiedzi na swoje pytanie?

Napisz do nas

Odpowiemy tak szybko, jak to możliwe.

Napisz do nas